Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitateConfidențialitatea datelor dvs. personale este importantă pentru noi și dorim să vă simțiți confortabil vizitând site-ul www.onicom.ro. Prin utilizarea serviciilor, se consideră că ați citit și sunteți de acord cu această politică de confidențialitate prin care vă comunicăm ce date cu caracter personal colectăm, de ce le colectăm și cum le folosim.Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum sunt numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul de telefon al persoanei vizate, trebuie să fie întotdeauna în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor și în conformitate cu reglementările specifice fiecărei țări privind protecția datelor. Prin intermediul acestei politici de protecție a datelor, dorim să informăm publicul larg cu privire la natura și scopul datelor cu caracter personal pe care le colectăm, le folosim și le procesăm. În plus, persoanele vizate sunt informate, prin intermediul acestei declarații privind protecția datelor, asupra drepturilor lor.


Ca necesitate de funcționare a site-ului și având posibilitatea de încheiere a contractelor la distantă, ww.onicom.ro transmite sau oferă acces, după caz, anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de parteneri/destinatari:

- Furnizorilor de servicii de curierat;

- Furnizorilor de servicii de plati bancare;

- Furnizorilor de servicii de marketing si cercetare de piata;

- Furnizorilor de servicii IT;

- Altor societăți care contribuie la îmbunătățirea și performantă magazinului, ce vor apărea pe parcursul desfășurării activității, cu obligativitatea de a apăra datele cu caracter personal ale clienților/userilor Site-ului prin încheierea unor contracte cu aceștia. Astfel ne asigurăm că accesul la datele dvs. de terți este în siguranță și în conformitate cu legea.


Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor .

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la info@onicom.roAceastă pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica De Utilizare Cookie.